AK Parti Kayseri'de heyecanlı bekleyiş: Geri sayım başladı!

Yerel seçimlere sayılı gün kala partilerdeki hareketlilik hız kazandı. AK Parti Kayseri'de ilçe belediye başkanlarının açıklanması merakla beklenirken tarih belli oldu. Vatandaşlar Aday Tanıtım Toplantısı'na davet edildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri bülteninde...

AK Parti Kayseri'de heyecanlı bekleyiş: Geri sayım başladı!

Yerel seçimlere sayılı günler kala, AK Parti Kayseri'de ilçe belediye başkanlarının açıklanması da heyecanla bekleniyor. Parti Cumhuriyet Meydanı'nda seçim standlarını kurarak çalışmalara iyice hız verdi. Önümüzdeki günlerde ise AK Parti Kayseri ilçe belediye başkanları Aday Tanıtım Toplantısı'nda belli olacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoağan, geçtiğimiz günlerde 81 ilin AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Bunun üzerine gözler ilçe belediye başkan adaylığına döndü. AK Parti Kayseri'de ise Ankara temasları hız kazandı.

Bu kapsamda Kayseri AK Parti ilçe belediye başkan adayları da 3 Şubat Cumartesi günü açıklanacak.

Erciyes Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Aday Tanıtım Toplantısı saat 13.00'da gerçekleşecek.

AK Parti Kayseri için heyecanlı bekleyiş başlarken AK Parti Kayseri protokolü de vatandaşları Aday Tanıtım Toplantısı'na davet etti.

AK Parti Kayseri'de heyecanlı bekleyiş: Geri sayım başladı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, Kayseri Belediye Başkanı ve Adayı Memduh Büyükkılıç ve Kayserili milletvekilleri toplantıya bütün vatandaşları davet etti. AK Parti Kayseri vatandaşların bu atmosferi daha yakından takip etmesi ve adayları tanıması isteniyor.

Büyükşehir Belediyesi’nde mevcut başkanla yola devam etme kararı alan AK Parti’nin ilçelerde de büyük bir sürpriz beklenmiyor. 5 ilçeyi MHP’ye bırakan partinin Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar ve İncesu’da adaylarının aynı olacağı; Develi, Felahiye ve Tomarza’da değişikliğe gidilebileceği konuşuluyor.