Ayrıntıyı fark edenler?

Kayserispor'da, son 7 maçtır fileleri havalandıramayan Boa Morte, gol sözü verdi. Portekizli en son golünü Başakşehir maçında atmıştı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberde...

Ayrıntıyı fark edenler?

Kayserispor’un Portekizli kanat oyuncusu Boa Morta, gol sözü verdi. Attığı goller sonrasında atığı taklalarla taraftarın gönlünde taht kuran Morte’nin de yüzü gülüyor. Teknik direktör Burak Yılmaz ile birlikte son derece moralli olduğu gözlenen Portekizli, şu ana kadar 6 gol atarken, 2 de asist yapma başarısı gösterdi. Toplamda 7 maçtır fileleri havalandırma başarısı gösteremeyen Morte, son vuruşlarda eksik kalıyor. Sahada gösterdiği mücadele ile taktir toplayan, fakat ayağında çok fazla topu tutarak, arkadaşlarına pas vermeyen Morte, Burak Yılmaz’ın bu haftaki gizli gol silahı olacak.

Morte'nin de yüzü gülüyor!

Gizli gol silahı olacak

Morte, en son golünü Başakşehir deplasmanında atmıştı. Sezon başında Khor Fakkan’dan bedelsiz bir şekilde transfer edilen Portekizli, takım halinde ellerinden geleni yaparak Pendikspor maçından galibiyetle ayrılıp, kötü gidişata son vereceklerini dile getirdi. 

Morte, şu ana kadar Kayserispor formasıyla çıktığı 27 maçta 6 gol atarken 2 de asist yaptı ve 2 bin 199 dakika ter döktü.