Başkan Büyükkılıç duyurdu! Tramvay bugün ücretsiz olacak

Kayserispor maçına gidecek olan taraftarlar için müjdeyi Başkan Memduh Büyükkılıç, sosyal medya hesabından duyurdu. Bugün saat 19:00'da RHG Enertürk Enerji Stadyumunda oynanacak olan Kayserispor-Karagümrük maçı için tramvaylar ücretsiz olacak. Peki Hangi saatler arasında ücretsiz olacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Başkan Büyükkılıç duyurdu! Tramvay bugün ücretsiz olacak

Kayserispor maçına gidecek olan taraftarlar için müjdeyi Başkan Memduh Büyükkılıç, sosyal medya hesabından duyurdu.

Bugün saat 19:00'da RHG Enertürk Enerji Stadyumunda oynanacak olan Kayserispor-Karagümrük maçı için tramvaylar ücretsiz olacak. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor'a desteğini sürdürüyor.

Başkan bunu hep yapıyor!

Özellikle transfer tahtasının açılacağı her iki dönemde de büyük emek sarf eden Başkan Büyükkılıç, 'Bu akşam evimizde Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Kayserispor’umuza başarılar diliyor, maç öncesi ve sonrası tramvay seferlerini ücretsiz yaptığımız bu önemli karşılaşmada tüm taraftarlarımızı takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum.' diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç duyurdu! Tramvay bugün ücretsiz olacak

Tramvaylar 17:00 ila 22:30 saatleri arasında ücretsiz olacak

Kayserispor ile Karagümrük arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşmanın başlamasına 2 saat kala saat 17:00 ila, bitiminden 22:30'a kadar tramvaylar ücretsiz olacak. Bu ücretsiz hizmetten yararlanmak isteyen taraftarar, passolig kartlarını göstermeleri yeterli olacak.

Kayserispor bugün Karagümrük maçını kazanırsa kümede kalmayı garantileyecek. Eğer kaybederse düşme tehlikesi devam edecek. Beraberlik Kayserispor'a yararken, takımda tüm hazırlıklar tamamlandı. Teknik direktör Burak Yılmaz, hafta içi yapılan antrenmanlarda Karagümrük maçının teknik ve taktik hazırlıklarını ekibiyle tamamladı.