Başkan Öztürk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Üst teğmen Musa Yılmaz ile birlikte Polis Teşkilatının Kuruluşu'nun 178. Yılı münasebetiyle Yahyalı İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Başkan Öztürk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı

İlçe Emniyet Müdürü Zeynel Kubat ve Polis Memurlarını tarafından karşılanan Başkan Esat Öztürk yaptığı açıklama da “Bizim huzur ve güvenliğimiz için gece gündüz demeden çalışan tüm emniyet mensuplarının kuruluş yıldönümleri kutlu olsun. Rabbim polisimizin tırnağına taş değirmesin. Burandan müjdeli bir haber vermek istiyorum. İlçe Emniyet Müdürlüğümüze Belediye Meclisimizin aldığı kararla yeni araç alarak hibe ettik. Ben buradan meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
İlçe Emniyet Müdürü Zeynel Kubat’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bizleri y-unutmayarak bu anlamlı günümüzde bizleri ziyaret eden Belediye Başkanımıza ve İlçe Jandarma Komutanımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca araç alımlarından dolayı Yahyalı Belediyesi’ne ve belediye meclis üyelerine şükranlarımı sunuyorum.” dedi. HABER: HARUN REŞİT SERBEST