Başkan Yalçın ve Yardımcıları Yaman Dede Konağı'nda neler konuştu?

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve yardımcıları, Yaman Dede Konağı'nda bir araya geldi. Toplantıda neler konuşuldu? Ayrıntılar Kayseri

Başkan Yalçın ve Yardımcıları Yaman Dede Konağı'nda neler konuştu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle Talas Yaman Dede Konağı'nda buluştu. Toplantıda neler konuşuldu? Yalçın, gelecek dönemde gerçekleştirilecek çalışmalar ve projeleri ele aldı. Yaman Dede Konağı'nda düzenlenen toplantıya, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Toplantıda, Talas ilçesinin gelişmişliği ve halkın yaşam düzeyini artırmaya yönelik atılacak adımlar ele alındı. Başkan Mustafa Yalçın, ekip arkadaşlarıyla birlikte istişare toplantısında bir araya gelmenin önemini vurgulayarak, "Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle istişare toplantısı gerçekleştirerek önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışma ve projeleri değerlendirdik.  
Ekip arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Talas Belediyesi, sürdürülebilir kalkınma ve genişlemeyi sürdürmeye devam ediyor. Kentin güzelliklerini koruma ve daha da iyileştirme amacıyla yapılan bu tür toplantılar, Talas ilçesinin geleceği için önemli bir adım olarak değerlendirildi.