Burak Yılmaz ismi Kayserispor taraftarını ikiye böldü!

Kayserispor'da Burak Yılmaz'ın Teknik Direktörlüğe getirildiğinin açıklanması taraftarlar arasında tartışma yarattı. Sarı-Kırmızılı taraftarların yanı sıra farklı kulüp taraftarları da bu tartışmaya katıldı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Burak Yılmaz ismi Kayserispor taraftarını ikiye böldü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserisor’da önceki gün ani bir gelişme yaşandı ve Burak Yılmaz ile anlaşmaya varıldığı açıklandı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan bu konu, Kayserispor taraftarlarını ikiye böldü.

Burak Yılmaz ismi Kayserispor taraftarını ikiye böldü!

Kayserispor’da üst üste alınan 8 mağlubiyetin faturası Teknik Direktör Recep Uçar’a kesildi. Göreve başladığı ilk günlerde başarılı bir grafik çizen ve üst üste 7 maçlık galibiyet serisi yakalayan Uçar, daha sonra gerileme dönemine girmişti.

Ligde üst üste başarısız sonuçlar alan Kayserispor, Uçar’lı çıktığı Türkiye Kupası’ndan da elenmişti. Kötü sonuçların yanı sıra oynanan kötü futbol da taraftarı hayal kırıklığına uğratmıştı. Önceki gün toplanan Kayserispor Yönetim Kurulu, karşılıklı görüşerek Recep Uçar ile yollarını ayırdı.

Uçar’ın istifa ettiği haberinin hemen ardından sosyal medyada Sarı-Kırmızılı ekibin Burak Yılmaz ile anlaştığı haberi duyuldu. Kısa süreliğine Beşiktaş’ta teknik sorumlu olarak görev yapan Yılmaz, olaylı bir şekilde bu takımdan ayrılmıştı. Futbolcuları ve yönetimi suçlayan açıklamalarda bulunan Yılmaz’ın antrenörlüğü sorgulanmıştı.

Daha önce Erciyesspor’da da teknik direktörlük yapan Fikret Yılmaz’ın oğlu olan Burak Yılmaz’ın kısa süre içerisinde Kayseri’ye gelerek sözleşme imzalayacağı belirtiliyor. 

Kayserispor’un Yılmaz’ı teknik direktörlüğe getirmesi hem Kayserisporlu hem de diğer takım taraftarları arasında tartışma yarattı. Sosyal medyada bu konuda pek çok yorum yapıldı.

Pek çok taraftar, Yılmaz’ın başarılı olamayacağını belirtirken, “Kayseri staj yeri değil” yorumlarında bulundu.