Deprem Uzmanını kim sinirlendirdi? 'Aklında zorun var galiba'

Kayseri Jeoloji Mühendisleri Odası eski Başkanı Adnan Evsen, yaptığı özel çalışmalarla vatandaşın meraklı sorularını bilimsel olarak yanıtlıyor. Evsen, bu kez bir vatandaşın kendisi hakkında yaptığı yoruma çok sert bir çıkış yaptı. Evsen, kime, neden sinirlendi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde....

Deprem Uzmanını kim sinirlendirdi? 'Aklında zorun var galiba'

Kayseri Jeoloji Mühendisleri Odası eski Başkanı Adnan Evsen, vatandaşların depremle ilgili sorularını büyük bir titizlikle yanıtlıyor.

Sakinliğiyle bilinen Evsen, bu kez çok sert bir çıkışta bulundu. Evsen, bir vatandaşın, kendi gönderisine ‘Al sallamasyoncu al, meslektaşın cevap versin sana’ yorumuna öyle bir yanıt verdi ki, Evsen çileden çıktı yorumu yapıldı.

Evsen, ‘Aklında zorun var galiba. 4.9 un artçıları olabilir. İnsan panik yapabilir, korkar. Bu yüzden bir süre dışarda kalması önerilir. Yenice Gönen Fayı 1953 yılında 7,2 büyüklüğünde deprem üretti. Ben kime anlatıyorum ki?’ yanıtını verdi. Evsen, ertesi gün de yine bir vatandaşın, depremle ilgili paylaşımına, ‘Depremden 48 saat önce haber vermek? Siz nerde yaşıyorsunuz anlamadım. Biz mi çok geride kaldık yoksa?’ yorumu yaptı.

Evsen’in, üst üste yaptığı bu paylaşımlar, dikkatlerden kaçmadı.