Dünyayı gezmek isteyen önce A101'e uğrayacak!

Dünyayı gezmek görmek isteyenler ilk önce A101'e uğrayacak. Elektrikli ev aletlerinden kamp malzemelerine, beyaz eşyadan aksesuarlara çok çeşitli indirimler sunan A101 bu sefer de Çekme Karavan satışa sunuyor! Kayserili vatandaşlar bu haber sizi çok sevindirecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Dünyayı gezmek isteyen önce A101'e uğrayacak!

A101 mağazaları Kayserili vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. A101 mağazaları dolu dolu indirimlerle tüketicilerin uzun zamandır sahip olmak istediği ürünleri satışa sunuyor. İşte detaylar..

A101 kataloğu indirimlere doymuyor. A101’in 2 Mayıs tarihinde satışa çıkacak ürünleri arasında çekme karavan, elektrikli moped, kamp ve çadır malzemeleri, elektrikli ev aletleri, telefon, beyaz eşya çeşitleri bulunuyor. Evinizle ilgili neye ihtiyacınız varsa uygun fiyatlarla 2 Mayıs tarihinde A101’den satın alabilirsiniz.

Dünyayı gezmek isteyen önce A101'e uğrayacak!

Kayseri’de dahil olmak üzere vatandaşlar indirim günlerinde A101 mağazalarının önünde erken saatlerde kuyruk oluşturmaya başlıyor. Erken saatlerde kuyruk oluşmasıyla beraber A101’in indirimli satışa sunduğu ürünler hızlıca tükeniyor. Bu yüzden Kayserili vatandaşların bu fırsatları kaçırmamak için acele etmesi önem arz ediyor.

Dünyayı gezmek isteyen önce A101'e uğrayacak!

A101’in satışa sunduğu Erba markalı 4.00 Çekme karavanın özellikleri dünyayı gezmek isteyen Kayserililerin ilgisini çekiyor. Çekme karavanın dikkat çeken özellikleri arasında 750 kilo altında olması ve 01 Tip Onay belgeli (dünyanın her yerinde geçerli) olması bulunuyor. Çekme karavan Alman malı dingil, frenli ön çeki grubu ve dengeleme ayakları, duvarlar ve tavan yekpare fiberglas sandviç sistemli ve 4 kişiliktir.

Genişlik 400 cm, yükseklik 236 cm ve derinlik 205 cm’dir. Karavanın içerisinde ranza ve 2 kişilik yatak olabilen masalı oturma grubu, iki ocak, 12 volt orijinal buzdolabı, krom lavabolu mutfak sistemi ve duş bölümü bulunuyor. Karavanın fiyatı ise 239.000 bin TL olarak belirlenmiş.

205 Watt güneş paneline sahip olan karavanın diğer özellikleri ise şu şekilde;

Dünyayı gezmek isteyen önce A101'e uğrayacak!

Bu fırsatları kaçırmayın!