Erciyes Üniversitesi Bu Yıl Bahar Şenliği Düzenleyecek Mi?

Her yıl büyük bir heyecanla beklenen ve Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tarafından düzenlenen bahar şenliklerinin bu yıl olup olmayacağı konusu, tekrar gündeme geldi. Peki, bu yıl bahar şenlikleri düzenlenecek mi? Detaylar haberimizde…

Erciyes Üniversitesi Bu Yıl Bahar Şenliği Düzenleyecek Mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her yıl büyük bir heyecanla beklenen Erciyes Üniversitesi tarafından düzenlenen bahar şenlikleri, bu yıl yapılıp yapılmayacağı konusu tekrar gündeme geldi. Öğrenciler ve üniversite personeli, bahar aylarında düzenlenen ve sosyal etkinliklerle dolu olan şenliklerin bu yıl da gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merakla bekliyor. 

2022’de Ünlü İsimler Sahne Almıştı

Erciyes Üniversitesi, her yıl düzenlediği geleneksel Bahar Şenliği'nin en sonuncusunu Marianne Molu Amfi Tiyatro'da gerçekleştirmişti. 21. Bahar Şenliği'ne katılım oldukça yoğundu ve etkinliğe ünlü isimler de renk katmıştı. Rock müziğin sevilen temsilcilerinden Manga, sahne performansıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Ayrıca, pop müziğin sevilen isimlerinden Hande Ünsal da sahne aldı ve enerjik performansıyla katılımcıları eğlendirmişti. Şenliğin diğer konukları arasında Fatma Turgut ve Feridun Düzağaç gibi ünlü sanatçılar da yer almıştı. 

Yüz Binler İzmir Marşı'nı Birlikte Söyledi

2022 yılında düzenlenen Bahar Şenliği, Türkiye genelinde en çok konuşulan festivaller arasında yer aldı. Yaklaşık yüz bin gencin bir araya geldiği etkinlikte, katılımcılar birlik ve beraberlik içinde İzmir Marşı'nı hep bir ağızdan söyledi.

Erciyes Üniversitesi Bu Yıl Bahar Şenliği Düzenleyecek Mi?

2023 yılında Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından, nedeniyle bahar şenlikleri düzenlenmedi. Üniversite yetkililerinden yapılan bilgilendirmeye göre, şenliklerin ne zaman gerçekleşeceği konusunda net bir bilgi verilmedi. Ancak, yapılan açıklamaya göre, şenliklerin 1 ay içerisinde yapılıp yapılmayacağı kesinlik kazanacak.