Erciyes Üniversitesi'nde bir atama daha! - ERÜ haberleri

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Erasmus Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü'ne yeni atama gerçekleştirdi. Peki kim atandı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

Erciyes Üniversitesi'nde bir atama daha! - ERÜ haberleri

  

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Erasmus Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü'ne yeni atama gerçekleştirdi. Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Erasmus Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü görevine atanarak yeni görevine başladı.

ERÜ, uluslararası öğrenci değişim programları kapsamında önemli bir atamayı gerçekleştirdi. Dış İlişkiler Ofisi Yönergesi'nin 11. maddesi uyarınca Erasmus Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü görevine Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Öztürk atandı. 

Erciyes Üniversitesi'nde bir atama daha: O isme 2. görev!

Öğretim üyesi Öztürk daha önce de Dış İlişkiler Ofisi Başkanlığı'na atanmıştı. 

Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK'ün özgeçmişi için TIKLAYIN

Yüksek öğretimdeki uluslararasılaşma hedefleri doğrultusunda, Erasmus programları üniversiteler arası öğrenci ve öğretim üyesi değişimlerini teşvik ederek akademik ve kültürel alışverişi artırmayı amaçlamaktadır. 

Erciyes Üniversitesi'nde bir atama daha: O isme 2. görev!

Bu kapsamda ERÜ, Ulusal Ajans'ın ve Avrupa Üniversiteler Birliği'nin düzenlediği toplantılara katılırarak Erasmus programı kapsamında Ulusal ve Uluslararası ziyaretler gerçekleştirir.