Erdoğan'dan sert çıkış! Bay Bay Kemal...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam 38. CHP Olağan Genel Kurultayı'nda Genel Başkan seçilen Özgür Özel'e ve eski başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıktı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde....

Erdoğan'dan sert çıkış! Bay Bay Kemal...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 38. CHP Olağan Genel Kurultayı'nda Genel Başkan seçilen Özgür Özel'e ve eski başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıktı. Erdoğan, iki adayın da Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam göndermesi nedeniyle 'Al birini vur ötekine' dedi.

Merakla beklenen kurultayda partililerin tabirince 'değişim' kazandı. Ancak iki adayın da konuşmalarında terör tutuklusu Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam göndermesi koltuk değişiminin olduğu zihniyet değişiminin olmadığı görüldü. Sosyal medya da tepkiler çığ gibi büyürken 'Az önce Yeşil Sol Parti kurultayını mız izledik?, Böyle devam edin, Süreyya Hanımın muhteşem değişimi' gibi yorumlar yapıldı.

Bir tepki de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Rize'de toplu açılış törenine katılan Erdoğan, Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun terör tutuklusu Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam göndermesi nedeniyle 'Bay bay Kemal kime 'bay bay' dedi? Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a 'bay bay' dedi. Kavala'ya 'bay bay' dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi? O da aynen Selahattin Demirtaş'a selam verdi, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı? Yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuz omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12, 13 seçim kaybettin, hep onlarla beraberdin. Kazanan, sen de onlarla beraberdin." diye konuştu.