Başkan Palancıoğlu: 'Sokak Rayiç ile Bina Değerleri İnter-net sayfamızda yayınlanmaktadır'

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi WEB sayfasında Belediye Hizmetleri başlığında başlattıkları sokak rayiç ile bina değerlerini gösteren çalışmanın referans olduğunu ve ilgililerce takdir topladığını söyledi.

Başkan Palancıoğlu: 'Sokak Rayiç ile Bina Değerleri İnter-net sayfamızda yayınlanmaktadır'

Özellikle emlak alım ve satımlarda Tapu Müdürlüğünden istenilen emlak beyan değerlerinde bu hizmetin çok önemli olduğunu belirten Başkan Dr.Mustafa Palancıoğlu“Emlak alım satımı yapan mülk sahiplerin bundan böyle Melikgazi Belediyesine bizzat gelerek zaman kaybına neden olmayacaktır. Belediyemiz Web sayfasına girerek Hizmetler Başlığında yer alan bölüm de SOKAK RAYİÇ BEDELLERİ ile BİNA BİRİM DEĞERLERİ seçeneklerinden kendi mülklerine ait bilgilere ulaşabileceklerdir” dedi.
 
E-DEVLET sisteminin tüm alt yapısını oluşturduklarını ve artık Melikgazililerin dünyanın neresinde olursa olsun internet ağı ile iş ve işlemlerini oturdukları yerden gerçekleştirebileceklerini ifade eden Başkan Dr.Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesinin 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sunmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.
 
“Kayserili Milli Sporcu Özge Yılmaz’a başarılar diliyoruz”
 
Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Mustafa Palancıoğlu, Avrupa Oyunlarında masa tenisi branşında ülkemizi temsil edecek olan Kayserili Milli Sporcu Özge Yılmaz’a başarılar diledi.
 
Belarus’un Başkenti Minsk’te 21-30 Haziran 2019 tarihleri arasında 15 branşta yapılacak olan karşılaşmalarda yine Kayseri’nin gündeme geleceğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Mustafa Palancıoğlu, ferdi, karışık ve takım olarak yapılacak olan masa tenisi müsabakalarında ülkemizi temsil edecek olan Kayserili sporcu Özge Yılmaz’ın Avrupa Oyunları için hazırlıklarını başarı ile tamamladığını kaydetti.
 
Kayserili Milli Sporcunun Avrupa’dan sonra şimdi de Dünya Şampiyonasında Ülkemizi ve Kayserimizi yine başarı ile temsil edeceğini ifade eden Başkan Dr.Mustafa Palancıoğlu, Özge Yılmaz ile A Milli Takım ve İl Müdürlüğü Masa Tenisi Antrenörü Halil Adak'a başarılar dilediğini sözlerine ekledi. BÜLTEN