Heyecanla bekleniyordu – Kayseri bu festivalle coşacak!

Kayseri bu festivalle coşacak! Beklenen oldu… Kayseri'de festival arayanlara güzel bir haberimiz var. Birbirinden ünlü ve popüler isimlerin sahneye çıkacağı festivalin tarihi belli oldu! Kayserililer bu festivalde çok eğlenecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri bülteninde…

Heyecanla bekleniyordu – Kayseri bu festivalle coşacak!

Kayseri’de festival arayanlara güzel bir haberimiz var!

Bu yıl ilk defa ‘Festivali Hisset’ sloganıyla ortaya çıkan ‘Feel the Fest’ Kayserililere unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Setart Organizasyon tarafından düzenlenen ‘Feel The Fest’ birbirinden popüler ve ünlü isimleri ağırlayacak.

Kayseri’de ünlü isimlerin sahneye çıkacağı festival Wyndham Grand Kayseri’de gerçekleşecek. Festival toplam 2 gün sürecek. Herhangi bir yaş sınırı bulunmayan Feel The Fest’te Kayserililere unutulmaz bir festival deneyimi yaşatacak.

İlk gün sahneye Pinhani, Can Ozan ve Dj Avro çıkacak. İkinci gün ise sahneye Motive, Anıl Emre Daldal ve M Lisa çıkacak.

‘Feel The Fest’ biletlerini Kayserili vatandaşlar internet üzerinden Bubilet.com, Biletix gibi web sitelerinden satın alabilirler. ‘Feel The Fest’ bilet ücretleri ise Kombine(2 gün) 600 TL olmaktadır. Festivale bir gün katılmak isteyen vatandaşlar için bilet ücreti 400 TL’dir.

Heyecanla bekleniyordu – Kayseri bu festivalle coşacak!

Etkinliğe katılım kuralları arasında bunlar bulunuyor; Tüm katılımcıların kimliklerinin yanında olması gerekiyor. Konser alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasak.

Organizasyon sahibi etkinlik mekanına uygun görmediği kişiyi almama hakkına sahip ve organizatör olumsuz durumlarda sanatçı kadrosunda değişiklik yapma hakkına sahip.

Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir ve yaşanabilecek hava koşullarına hazırlıklı olunması öneriliyor. Satın alınmış olan tüm bilet kategorilerinde iade yapılmıyor.

Organizatör herhangi bir nedenle bilet iadesi yaparak festivali iptal etme hakkına sahip.

Etkinliğe katılım ayakta olup oturma düzeni bulunmamaktadır. ‘Feel The Fest’ etkinliği  20 – 21 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.