Kapuzbaşı Şelaleleri, Yaza Hazırlanıyor - Yahyalı Haberleri

Kapuzbaşı Şelaleleri, Kayseri'de gezilecek yerler arasında doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini büyülüyor. Saklı cennet olarak da bilinen Yahyalı'da Şelaleler için düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Şelale çevresindeki altyapı güçlendirilirken ve çevre düzenlemesi de tamamlandı. Yerli ve yabancı turistler için unutulmaz bir doğa deneyimi sunan Kapuzbaşı Şelaleleri, yeni sezona hazır. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kapuzbaşı Şelaleleri, Yaza Hazırlanıyor - Yahyalı Haberleri

Kayseri'nin en şirin ilçesi, şelaleleri ve piknik alanlarıyla en çok tercih edilen bölgesi olan Yahyalı, yaza yine damgasını vurmaya hazırlanıyor. Kayseri Gezilecek yerler arasında en çok tercih edilen Kapuzbaşı Şelaleleri, hummalı bir çalışmayla yaza hazırlanıyor.

Kapuzbaşı Şelaleleri, Yaza Hazırlanıyor - Yahyalı Haberleri

Eşsiz doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin gözbebeği olan Yahyalı'ya, konforlu ulaşım için yollar tamamlandı. Şelale çevresinde çalışmalar başladı. Yahyalı Kaymakam Mehmet Kaya, çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle yürütülen çalışmalarda, Güney Şelale bölgesinde şebeke suyu çalışmaları tamamlandı. Bunun yanı sıra Kapuz Deresi'nde taşkın koruma çalışmalarının da eksiklikleri giderildi. Takım Şelaleleri'nde taş yol yenileme çalışmalarına start verilirken, KCETAŞ tarafından aydınlatma alt yapı güçlendirme çalışmaları da başladı. Ayrıca, çevre düzenlemesi kapsamında ahşap korkulukların yapımı tamamlandı ve mavi borular gibi görsel kirliliğe neden olan unsurların kaldırılmasıyla doğal güzellikler ortaya çıktı.

Kapuzbaşı Şelaleleri, Yaza Hazırlanıyor - Yahyalı Haberleri

Tüm bu düzenleme ve yenileme çalışmalarının ardından Kapuzbaşı Şelaleleri, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunmak için yeni sezona hazır hale geldi. Doğa tutkunları ve turistler, Kapuzbaşı'nın benzersiz atmosferinde keyifli vakit geçirmeye bekleniyor. Kayseri'ye 80 kilometre uzaklıkta bulunan Yahyalı için Vali Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, büyük önem veriyor. Dört mevsim ziyaretçilerini ağırlayan Yahyalı'da bölge halkı, bu sene de yaz ayında ziyaretçilerini ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyor.