Katliam Gibi Kaza – Çok Sayıda Ölü Var!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Tır ve yolcu minibüsünün çarpıştığı kaza adeta katliam yorumlarını beraberinde getirdi. Meydana gelen kazada çok sayıda ölü ve yaralı bulunuyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Katliam Gibi Kaza – Çok Sayıda Ölü Var!

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde Tır ve yolcu minibüsünün çarpıştığı kaza adeta katliam yorumlarını beraberinde getirdi. Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 8 ölü 11 yaralı bulunuyor.

Katliam Gibi Kaza – Çok Sayıda Ölü Var!
Kaza, Gaziantep’in İslahiye ilçesi çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yolcu taşıyan minibüs ile çimento tankeri çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybederken 11 kişi ise yaralandı.

Katliam Gibi Kaza – Çok Sayıda Ölü Var!

Olay yerinde incelemelerde bulunan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, feci kazanının detaylarını anlattı. Çeber, ‘Hatay istikametinden gelen tır şeklindeki beton mikseri, trafikte sürüş kontrolünü kaybediyor, maalesef bölünmüş bir yolda karşı şeride geçiyor. İlçeden Yeşilyurt köyümüze giden köy dolmuşuna çarpıyor. Şoför dahil 19 yolcusuyla beraber köyüne giden dolmuşa çarpıyor. Maalesef 8 vefatımız var. Bunların 7’si kadın birisi erkek, 2'si ise öğrenci. Diğer dolmuş yolcularımız arasında 11 yaralı var. Şoförlerimizden ikisi hafif yaralı. Başsavcımız, kaymakamımız çok kısa süre içerisinde olay yerine gidip bizi bilgilendirdiler. Tüm ekiplerimiz trafik, jandarma, itfaiye, AFAD ekiplerimiz olay yerine çok kısa sürede ulaştı. Aynı zamanda Kilis, Hatay ve Gaziantep merkezden ambulanslarımız kısa sürede olay yerine ulaştılar’ dedi.

Katliam Gibi Kaza – Çok Sayıda Ölü Var!

Yaralıların 2’sinin durumunun ağır olduğu bilgisine ulaşılırken, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medya hesabından kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu.