Kayseri 'Anadolu'da Z Raporu'nu çok sevdi...

Kayseri Anadolu Haber'in yeni sokak röportajı serisi 'Anadolu'da Z Raporu' ilk bölümü ile siz değerli okuyucularımızdan yoğun ilgi gördü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri 'Anadolu'da Z Raporu'nu çok sevdi...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Anadolu Haber'in yeni sokak röportajı serisi 'Anadolu'da Z Raporu' siz değerli okuyucularımızdan yoğun ilgi gördü.

Binlerce kişinin izlediği ilk bölümümüz kısa sürede büyük beğeni ve yorum aldı. Anadolu'da Z Raporu'nun ilk bölümünde vatandaşa Türk ve Kayseri Mutfağı'na dair fikirlerini öğrenmek için mikrofonu doğrulttuk.

Serinin ilk bölümünde vatandaşa; "Geleneksel tariflerin ve otantik restoranların öne çıkarılması için içerikler üreten 'Taste Atlas' dünyanın en iyi mutfaklarını sıraladı. Türkiye bu sıralamada 7'nci oldu. Yayınlanan liste tartışma oluşturdu. Yunanistan'ın 2'nci olması sosyal medyada tepki çekti. UNESCO'nun raporuna göre Gastronomi şehri Kayseri de Türk Mutfağı içinde ilk 10'da 7'nci sırayı aldı." diyerek vatandaşın bu konudaki görüşlerini aldık.

Anadolu'da Z Raporu'nu okumak için aşağıdaki linke tıklayınız...

Anadolu'da Z Raporu 1.Bölüm

Bugün (17 Ağustos) 2'nci bölümü yayımlanan serimizde; "Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası tarafından alınan kararla berber hizmetlerine zam geldi. Kayseri'de erkekler zamlar karşısında tepkili. Kadın kuaför fiyatlarının semtlere ve kuaför standardına göre değişen fiyatlarına karşı kadınların tutumu merak konusu oldu. Biz de vatandaşla berber ve kuaför fiyatları hakkındaki görüşlerini konuştuk. 

Anadolu'da Z raporu yeni konu başlıkları ve gündemi belirleyen kritik alt başlıklar ile Kayserili vatandaşla buluşmaya devam edecek.

Bizi takip etmeye devam edin...