Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (28 Nisan)

Altın fiyatları hafta sonu da en çok merak edilen konular arasında yer alırken, yatırımcının gözdesi çeyrek altının yeni haftaya hangi seviyede başlayacağı merak konusu oldu. 28 Nisan güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (28 Nisan)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hafta sonunda yatırımcıların merakla beklediği altın fiyatları, özellikle çeyrek altının değeri, yeni haftaya hangi seviyede başlayacağı merak konusu oldu. Özellikle altın yatırımcıları, hafta sonu boyunca yaşanan gelişmeleri ve döviz kurlarındaki değişimleri yakından takip ederek, yeni haftanın başlangıcında altın fiyatlarında olası hareketlenmeleri değerlendiriyor.

Ekonomist İslam Memiş, bu haftanın odak noktasının TCMB'nin faiz kararı olduğunu belirtti. Yılın dördüncü toplantısında sürpriz olmadığını ve faizlerde herhangi bir değişikliğe gidilmediğini açıkladı. Memiş, son bir yıldır yabancı şirketlerin TCMB toplantılarıyla ilgili yaptıkları açıklamaların hepsinin isabetli olduğuna dikkat çekti. Bu durumun piyasalarda soru işaretlerine yol açtığını ifade etti. 

Faiz kararının piyasalara etkisinin olmadığını ve beklentilerin önceden satın alındığını belirtti. Borsa İstanbul'un 9706 puanda hafif satıcılı bir seyir izlediğini ve zaman zaman 9700 altına indiğini vurguladı. Ayrıca bankacılık hisselerinde değer kaybı yaşandığını ve 9700 seviyesinin üzerinde tutunmanın önemli olduğunu belirtti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 28 Nisan güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,441
Satış: 2,441

Çeyrek altın
Alış: 4,048
Satış: 4,123

Yarım altın
Alış: 8.134
Satış: 8.321

Cumhuriyet altın
Alış: 16.168
Satış: 16.440