Kayseri'de döviz kuru bugün nasıl? (20 Nisan)

Döviz kuru kademeli olarak yükselmeye devam ederken, dolar ve Euro yatırımcısı yılsonuna doğru fiyatların yükseleceğini ön görerek, alım fırsatlarını yakından takip ediyor. 20 Nisan güncel döviz kuru fiyatları, Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de döviz kuru bugün nasıl? (20 Nisan)

Son dönemde döviz kurlarında gözlemlenen kademeli yükseliş trendi, yatırımcıların dolar ve Euro gibi önemli para birimlerine olan ilgisini artırıyor. Uzmanlar, bu trendin yılsonuna doğru daha da ivme kazanabileceğini öngörerek yatırımcıları alım fırsatlarını değerlendirmeye davet ediyor.

Türkiye’de döviz fiyatları birçok ürün ve hizmetin fiyatında belirleyici olduğu için Dolar, Euro fiyatları en çok merak edilen konuların başında geliyor. İsrail ve İran arasında yaşanan gerilim döviz fiyatlarına da yansıyor. Yaşanan bu gelişmelerin neticesinde serbest piyasada 32,49 TL’den alınan Dolar, 35,50 TL’den satılıyor. 34,59 TL’den alınan Euro ise 34,78 TL’den satışa sunuluyor. Uluslararası Para Fonu (IMF), Türk Lirası dolar tahminini açıkladı. TL’nin dolar karşısında ciddi bir değer kaybına uğradığını söyleyen IMF, 2024 yılı sonu için dolarda tahminini 37,24 TL olarak açıkladı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

20 Nisan Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,49
Satış: 32,50

Euro
Alış: 34,59
Satış: 34,78

Sterlin
Alış: 40,04
Satış: 40,29