Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (1 Mayıs)

Döviz kuru, ekonomik gelişmelere bağlı olarak dalgalı seyretmeye devam ederken, yatırımcılar tarafından da yakından takip ediliyor. Peki, dolar ve Euro bugün ne kadar oldu? 1 Mayıs güncel döviz kuru Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (1 Mayıs)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'de ve dünya genelinde döviz kurlarında yaşanan hareketlilik, yatırımcıların yakın takibinde yer alıyor. Son günlerde dolar ve Euro gibi ana döviz birimleri ile altın kuru üzerinde görülen yükseliş, piyasalarda önemli gündem maddelerinden biri haline geldi.

Ekonomist İslam Memiş, Yurt dışı verilerinin genellikle küresel piyasalar için kritik öneme sahip olduğunu vurgulayan Memiş, dolar/TL ve EUR/USD paritesi üzerindeki tahminlerini paylaştı. Dolar/TL paritesinin geçtiğimiz haftayı 32,43 lira seviyesinden tamamladığını belirten Memiş, bu hafta için 33 lira seviyesinin üzerine atak yapmasını beklediğini ifade etti. Ayrıca yıl içindeki yükseliş öngörüsünü koruduğunu dile getirdi.

EUR/USD paritesinin ise geçtiğimiz haftayı 1,0693 seviyesinden kapattığını belirten Memiş, paritenin kendisine göre ucuz ve düşük olduğunu ifade etti. Tepki alımlarıyla yükselişini sürdürmesini beklediğini belirten Memiş, psikolojik direnç seviyesinin 1,08 olduğunu ve bu hafta pozitif yükselişini beklediğini dile getirdi.
Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

1 Mayıs Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,47
Satış: 32,52

Euro
Alış: 34,67
Satış: 34,76

Sterlin
Alış: 40,53
Satış: 40,64