Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (8 Mayıs)

Döviz kuru, ekonomik gelişmelere bağlı olarak dalgalı seyretmeye devam ederken, yatırımcılar tarafından da yakından takip ediliyor. Peki, dolar ve Euro bugün ne kadar oldu? 8 Mayıs güncel döviz kuru Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de döviz kuru bugün ne kadar oldu? (8 Mayıs)

Türkiye'de ve dünya genelinde döviz kurlarında yaşanan hareketlilik, yatırımcıların yakın takibinde yer alıyor. Son günlerde dolar ve Euro gibi ana döviz birimleri ile altın kuru üzerinde görülen yükseliş, piyasalarda önemli gündem maddelerinden biri haline geldi.

Dolar kuru yükseliş trendini sürdürüyor. Dolar sabah saatlerinde yüzde0,05 değer kazanarak 32,27 TL oldu. Euro fiyatı ise aynı saatlerde yüzde 0,04 değer kaybı ile 34,69 TL’ye karşılık gelmektedir.

Dolar kurunda yaşanan yükseliş ve düşüş öngörüleri yatırımcıları meraklandırmaya devam ederken, Selçuk Gezer, dolar kuru hakkında yeni tahminini paylaştır. Geçer, 33 TL seviyesinden dönen dolar kurunun düşüş sinyali vermediğini ifade ederek, kur düşecek diye bekleyenleri uyardı. Kurda beklenen hareketleri değerlendiren Geçer, ‘Dolar kuru düşmüyor, 32,27 TL ile 32,80 TL arasında yüzdelik bir fark yok. Bu tür durgunluklar hayra alamet değildi. Dolar düşüyor demek için doların bir anda 27 TL olması gerekir. Şu anki hareket dalgalanma bile sayılmaz’ ifadelerinde bulundu.

8 Mayıs Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,25
Satış: 32,26

Euro
Alış: 34,68
Satış: 34,70

Sterlin
Alış: 40,30
Satış: 40,33