Kayseri'de KYK yurdunda büyük skandal – Yok artık diyeceksiniz!

Kayseri'de bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurduna ait yemekhanede çekildiği iddia edilen ve içinde kurt bulunan yemek görüntüleri, sosyal medyada büyük tepki topladı. Detaylar haberimizde…

Kayseri'de KYK yurdunda büyük skandal – Yok artık diyeceksiniz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de bulunan KYK yurdunun yemekhanesinde çekildiği iddia edilen içinde kurt bulunan yemek görüntüleri, tepki topladı. Öğrenciler ve vatandaşlar arasında hijyen konusunda endişelerin arttığı görüldü.

Türkiye genelinde birçok üniversite şehrinde bulunan KYK yurtları, öğrencilerin barınma ve beslenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla önemli bir destek sağlıyor. Ancak son zamanlarda, bazı KYK yurtlarında sunulan yemeklerle ilgili olarak ortaya çıkan görüntülerde gündemden düşmüyor. 

Az Porsiyon, Sağlıksız Yemekler ve Hijyen Sorunları…

Bazı öğrenciler, yurtlarda sunulan yemeklerin porsiyonunun az olduğunu ve beslenme ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde olmadığını belirtirken, bazıları ise yemeklerin sağlıksız olduğunu ve hijyen standartlarının altında kaldığını dile getirdi. Paylaşılan görüntüler, öğrenciler arasında endişe ve rahatsızlığa neden olurken, KYK yurtlarının hizmet kalitesi ve beslenme standartlarıyla ilgili sorunları tekrar gündeme geldi.

Yurtta kurtlu yemek skandalı!

Üniversite öğrencilerinin ağırlıklı olduğu bir sosyal medya platformunda bir KYK yurdunun yemekhanesinde çekildiği iddia edilen fotoğrafta makarnanın içinden kurt çıktığı görüntüler paylaşıldı. Görüntüler, öğrenciler arasında tepkilere yol açtı.

Kayseri'de KYK yurdunda büyük skandal – Yok artık diyeceksiniz!

KYK yetkililerinden konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmezken, öğrenciler ve veliler, yemekhane şartlarının daha sıkı bir şekilde denetlenmesi ve gıda güvenliğinin sağlanması için adımlar atılmasını talep ediyor.