Kayseri'de Merakla Beklenen Açılış Gerçekleşti

Sağlıklı ve özel beslenmek isteyen, ruhuna ve bedenine iyi bakanlar için Ridada ismiyle Kayseri'de yepyeni bir mekân açıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri'de Merakla Beklenen Açılış Gerçekleşti

Ridada ismiyle Kayserililere hizmet vermeye başlayan mekân, sağlıklı beslenmeye önem verenler için kente yepyeni bir soluk kazandırdı.

Kayseri'de Merakla Beklenen Açılış Gerçekleşti

Saflığın ve Özgürlüğün Ekmeği sloganıyla hizmet veren Ridada’nın resmi açılışı 04 Mayıs Cumartesi Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.

Kayseri'de Merakla Beklenen Açılış Gerçekleşti

Açılışta konuşma yapan Başkan Palancıoğlu, yeni açılan mekân için, ‘burada yeni ve güzel ürünleri bizler için hazırlayıp sunacaklar, hayırlı olsun diyorum’ dedi.

Talas Kaymakamı Dönmez ise, sağlıklı yaşam alışkanlıklarımız ne kadar değişirse değişsin soframızdan ekmeği kaldıramıyoruz. Bizim beslenme alışkanlıklarımız, toplumsal yapımız gereği yemekte ekmek her zaman varlığını sürdürüyor. Hal böyle olunca çocukluğumuzda tattığımız o muhteşem kokulu ekmekler bir dönem yok oldu ama tekrar dönüyor. Daha doğal, sağlıklı, bünyemiz için daha faydalı güzel ekmeklerle bizde tanışmış oluyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.’ açıklamalarında bulundu. 

Kayseri'de Merakla Beklenen Açılış Gerçekleşti

Temiz içerik politikası ile kent sakinlerine sağlıklı ürünler sunan işletmede,  hem vegan hem de mayasız olan ürünlerin en çok dikkat çeken özellikleri arasında içeriklerin emülgatör, asitlik düzenleyici, şeker ve margarin içermemesi yer alıyor.

Kayseri'de Merakla Beklenen Açılış Gerçekleşti

Teknolojinin sağladığı avantajları kullanarak üretmiş olduğu mayasız ve katkısız ürünleri ile tüketici alışkanlığını değiştirmek, unlu mamuller sektörüne yeni bir yön vermek ve sosyal sorumluluk kapsamında çocukları daha sağlıklı unlu mamuller ile tanıştırmayı hedefleyen Ridada, tüketime hazır donuk fırıncılık anlayışla vatandaşları çözüldüğünde tüketim kolaylığı sağlayan ürünler ile de buluşturuyor. Dilimlenmiş paketler şeklinde satılan donuk ürünler, dondurucudan tek dilimler halinde çıkarmanın mümkün olduğu pratik kullanımlarıyla vatandaşların tercih sebebi oluyor.

Klasik Ekmekler İle Ridada ürünleri arasındaki farklar; 

Endüstriyel fırıncılıkta yüksek glütene sahip unlar kullanıldığı için çeşitlilik; aromalarla ya da ekmek geliştiricilerle sağlanır.  Ridada’ da ise; inovatif kabarma teknolojisi sayesinde sağlıklı olan her türlü tahıl, bakliyat, sebze, meyve vb. hammaddeleri kullanılarak; sağlıklı ve lezzetli unlu mamuller üretiliyor. Rafine unlar yerine daha sağlıklı tahıl unları kullanılan Ridada ekmek sayesinde tüketicilerin glisemik indeksleri de yükselmemiş oluyor. 
Tüm Türkiye’de hizmet veren ve Kayseri’de ilk francahise olan Ridada ürünlerinde, sağlıklı içerikleri nedeniyle uzun süre tazeliklerini koruyor ve uzun tüketim sırasında dağılma yaşanmıyor. 

Kayseri'de Merakla Beklenen Açılış Gerçekleşti

Kayserililere sağlıklı beslenme alternatifi sunan Ridada’nın ürün çeşitlilikleri ise şu şekilde;

Ekmekler;  

%100 Tam Buğday Ekmeği – Köy Ekmeği – Zeytinli Fesleğenli Ekmek – Patatesli Biberiyeli Ekmek – Çavdarlı Kişnişli Ekmek – Mısırlı Zerdeçallı Ekmek – Ridada Black

Çörekler;

Patatesli Biberiyeli Çörek – Mısırlı Zerdeçallı Çörek – Zeytinli Fesleğenli Çörek

Tatlı Ekmekler;

Yaban Mersinli Ekmek – Portakallı Ekmek – Elmalı Ekmek – Havuçlu Cevizli Ekmek – Damla Çikolalatalı Ekmek
Ridada,  Esenyurt Mahallesi Ülkü Sokak Fırat Apartmanı No:4/C adresinde sizleri bekliyor.

Kayseri'de Merakla Beklenen Açılış Gerçekleşti