Kayseri'de pes dedirten görüntü – Trafiğin ortasında yolu kapattılar!

Kayseri'de akşam saatlerinde bir grup genç, şehir merkezinde bulunan Tuna Caddesinde yolu kapatıp müzik eşliğinde oynamaya başladı. Trafikte mahsur kalan sürücüler ise kornalara basarak tepki gösterdi. O anlar bir vatandaşın cep telefonundan anbean kaydedildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de pes dedirten görüntü – Trafiğin ortasında yolu kapattılar!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehir Merkezinde bulunan Tuna Caddesinde bir grup genç asker eğlencesi bahanesiyle araçlarından inip yüksek sesli müzik eşliğinde yol ortasında oynamaya başladılar. Bir süre devam eden eğlence nedeniyle caddede araç kuyruğu oluştu. Trafikte mahsur kalan sürücüler ise kornalara basarak tepki gösterdi. O anlar yoldan geçen bir vatandaş tarafından anbean kaydedildi. 

Kayseri'de pes dedirten görüntü – Trafiğin ortasında yolu kapattılar!

Trafiğe kilit vurdu

Görüntülerde, yol ortasında oynayan ve trafiği aksatan gençlerin, çevredeki vatandaşların tepkilerine aldırmadan eğlenmeye devam ettiği görülüyor.  Olay yerinden geçen bir görgü tanığı ise; ‘Akşam saatlerinde evime gitmek için caddeden geçiyordum. Bir anda bir grup gencin araçlarıyla konvoy oluşturduğunu ve yol ortasında oynamaya başladığını gördüm. Yüksek sesli müzik ve kalabalığın gürültüsünden dolayı araçlar ilerleyemez hale geldi’ dedi. 

Bir süre oynamaya devam eden gençler sürücülerin uzun süre kornaya basarak tepki göstermeci araçlarına binip alandan uzaklaştılar ardından trafik normal seyrine devam etmeye başladı.