Kayseri Gönüllü Genç Kızılay ekibinden şehitlere saygı...

Kayseri Gönüllü Genç Kızılay ekibi, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 askerimiz için saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri Gönüllü Genç Kızılay ekibinden şehitlere saygı...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pençe Kilit Harekatı’nda, şehit olan 9 askerimiz için Kayseri Gönüllü Genç Kızılay ekibi Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan Şehitlik Anıtı'na gelerek şehitlerimiz için dua etti. Ardından saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu. Ekip üyeleri, şehitlerimizin ailelerine başsağlığı dileklerini iletti.

Kayseri Gönüllü Genç Kızılay ekibinden şehitlere saygı...

Kartal Şehitliği’nde düzenlenen saygı duruşuna; Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı, STK Temsilcileri, gaziler, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Kayseri'de askerler için dua edildi

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde, üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 kahraman Türk askeri şehit olmuştu. Kayseri’de ise Hunat Camii’nde sabah namazında askerler için dua edildi. 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, katıldığı Kansere Karşı Birlikte Derneği (KANKA) kahvaltısında gerçekleştirdiği konuşmada Türk Askerlerine Allah’tan rahmet dilerken, yaralanan askerlerin arasında 2 Kayserili Mehmetçiğin de bulunduğunu söyledi.