Kayseri'nin En Genç Muhtar Adayı Talas'tan

Muhtarlık seçimleri yaklaşırken, Kayseri'nin en genç muhtar adayı Bahar Yağmur Özdemir, Talas Yenidoğan Mahallesi'nde muhtarlık için aday çıkarak dikkat çekiyor. Bizde Kayseri Anadolu Haber olarak Bahar hanımla muhtarlık sürecini konuştuk. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'nin En Genç Muhtar Adayı Talas'tan

Muhtarlık seçimleri yaklaşırken, Kayseri’nin en genç muhtar adayı Bahar Yağmur Özdemir, Talas Yenidoğan Mahallesi'nde muhtarlık için aday çıkarak dikkat çekiyor. Bizde Kayseri Anadolu Haber olarak Bahar hanımla muhtarlık sürecini konuştuk.

Henüz 21 yaşında olmasına rağmen, mahalle sakinleriyle birebir diyaloglarına önem veren Özdemir, kampanya sürecinde ev ziyaretleri gerçekleştirerek projelerini paylaşıyor.  Ailesinin asker kökenli olması ve vatana hizmet bilinciyle büyüyen Özdemir, bu bilinci muhtarlık görevine taşımayı hedeflediğini söyledi.

Özdemir'in kampanya stratejisinde,  ev ziyaretleri, mahalle etkinliklerine katılımlar ve gençlerle diyaloglar bulunuyor. Özellikle kadın muhtar olarak mahalle sakinlerinin daha rahat iletişim kurmasına imkan tanıyan Özdemir, genç nüfusun aktif olarak yerel yönetimlere katılmasının önemini vurguluyor. Bu çerçevede gençlerin umutsuz olmamaları gerektiğine inanan Özdemir, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Umutsuz durumlar yoktur. Umutsuz insanlar vardır’ sözünden ilham aldığını ve bütün gençlerinden bu sözden ilham alması gerektiğini savunuyor.

Muhtarlık kampanya sürecinde ailesinin ve çevresinin sağladığı destekle güçlenen Bahar Yağmur Özdemir, genç muhtar adaylarının ön yargılarla karşılaşabileceğini ancak kararlılıkla hedefe ulaşılabileceğini ifade etti. Kampanya etkinliklerinde mahalle sakinleriyle sıcak ilişkiler kurarak güven tesis etmeyi amaçlayan Özdemir, genç muhtar olarak sadece mahallenin değil, gençlerin de temsilcisi olmayı hedefleyen Özdemir, bu doğrultuda gençlere yönelik projelerle mahallede pozitif bir değişim yaratma arzusunu dile getiriyor.

Bahar Yağmur Özdemir'in muhtarlık kampanyası sürecinde gençlerin ve kadınların daha etkin bir şekilde siyasete katılması için verdiği mücadele, gençler arasında motivasyon kaynağı oluşturuyor. Ailesinin asker kökeni, genç nüfusa umut veren bir liderlik anlayışını yansıtarak, kaynakları doğru ve etkili bir şekilde yönetme vizyonu ile gençlere ve mahalle sakinlerine hitap ediyor.