Kayserililer dikkat – Bu sefer fena geliyor!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından alınan bilgilere göre Kayseri'de akşam saatlerinde kuvvetli sağanak yağış etkili olacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayserililer dikkat – Bu sefer fena geliyor!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri için hava tahmin raporunu yayımladı. Edinilen bilgilere göre kentte gün içinde etkili olacak olan sağanak yağış akşam saatlerinde kuvvetini artıracak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber’in bülteninde…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün, cumartesi günü için Kayseri dâhil 15 ile sarı kodlu uyarıda bulunmasının ardından Kayseri için önemli uyarılar da art arda geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı son değerlendirmelere göre hafta sonunda ülke genelinde çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğini duyurdu.  Yağışların Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Osmaniye, Kahramanmaraş, Niğde, Kayseri, Sivas, Kastamonu,  Sinop, Amasya, Tokat, Malatya, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Adıyaman çevreleri ile Adana’nın kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıya göre Kayseri’de özellikle akşam saatlerinde kuvvetli sağanak yağış etkili olacak.

Uyarı şu şekilde,

Kayserililer dikkat – Bu sefer fena geliyor!

Bölge genelinin çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği, yağışların akşam saatlerinden sonra Kayseri, Sivas, Nevşehir ve Yozgat'ın doğu kesimlerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı: Mevsim normallerinin altında seyredeceği bekleniyor.

Rüzgâr: Güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.