Kayserispor'dan transfer harekatı

Kayserispor'da Başkan Ali Çamlı, Ali Karimi'den sonra hangi oyuncuları kadroda tutmak istiyor. Çamlı'nın aklındaki fikir gerçekleşirse, büyük bir transfer atağı olmuş olacak. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kayserispor'dan transfer harekatı

Kayserispor, geçtiğimiz hafta sonu Ali Karimi ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Sarı-Kırmızılı takım, yeni sezonun planlamasını yapıyor. Başkan Ali Çamlı, bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcularla tek tek masaya oturuyor. Peki Başkan Ali Çamlı’nın hedefinde kimler var? Sezon sonunda Joseph Attamah, Aylton Boa Morte, Miguel Cardoso, Stephane Bahoken ve Lionel Carole’un sözleşmeleri sona eriyor. Başkan Ali Çamlı, bu oyunculara yeni teklif götürmeye hazırlanıyor.

Kayserispor'dan transfer harekatı

Konyaspor'da da forma giymişti

Bu oyuncuların yanı sıra Mehdi Bourabia’nın da olduğu öğrenildi. Sergen Yalçın’ın Konyaspor’u çalıştırdığı dönemde Yeşil-Beyazlı forma giyen Faslı oyuncu, devre arasında Kayserispor’a kiralanmıştı. Başkan Çamlı, sezon sonunda takımdan ayrılacak olan tecrübeli futbolcunun bonservisini almak istiyor. Sarı-Kırmızılı takım, Bourabia’n takımda kalması için Frosinone’a teklif götürmek için kolları sıvadı.

Kayserispor'dan transfer harekatı

Bakalım, şu ana kadar iki maça çıkan ve başarılı performans gösteren Faslının bonservisi alınabilecek mi?