Kayserispor'u bekleyen büyük tehlike!

Kayserispor'u, gelecek sezonda zorlu bir dönem bekliyor. Sarı-Kırmızılı takım, kümede kalmayı garantilemek için son maçlara odaklanırken, sözleşmesi sona erecek oyuncuların çokluğu ve transfer yasağı gibi faktörler zorlu bir sürecin habercisi oldu. Başkan Ali Çamlı'nın b planı olduğu ve yeni sezon yapılanması için kolları sıvadığı öğrenildi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'u bekleyen büyük tehlike!

Burak yılmaz yönetimindeki Kayserispor, yüzde 90 kümede kalmayı başardı. Sarı-Kırmızılı takımın hala matematiksel olarak kümede kalmayı tamamlamadı, ama alt taraftaki takımların birbiriyle olan maçları Sarı-Kırmızılı takımın olasılığını yükseltiyor. Kalan 3 maçında en az 7 puan alarak işi şansa bırakmak istemeyen Kayserispor'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek oyuncuların çokluğu düşündürüyor.

Kayserispor'u bekleyen büyük tehlike!

Başkan Ali Çamlı Karagümrük maçı sonrasında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu

Teknik direktör Burak Yılmaz ile devam edilmesi beklenirken, kadro yapısında birçok oyuncuyla yolların ayrılması bekleniyor. Bunun yanı sıra sezon sonunda toplamda 8 oyuncunun sözleşmesi bitiyor. Başkan Ali Çamlı, Karagümrük maçı bitiminde yeni sezonun yapılanmasına başladıklarını dile getirmişti. Şimdi ilk etapta kümede kalmayı garantilemek isteyen Sarı-Kırmızılı takım, ardından Sportif Direktör görevine profesyonel bir isim getirmeyi amaçlıyor. Yeni sezonda Kayserispor'un hedefi ve bütçesi doğrultusunda da yeni transferlerin yapılacağı konuşuluyor.

Kayserispor'u bekleyen büyük tehlike!

Toplamda 8 futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

Bu süreçte iskelet kadronun korunması beklenirken, sözleşmesi bitecek 8 oyuncudan hangi isimlerle yeniden masaya oturulacağı merak ediliyor. Kartal Kayra Yılmaz ve Mehdi Bourabia Sarı-Kırmızılı takıma kiralık olarak imza atmıştı. Kartal'ın yeniden Beşiktaş'a dönmesine kesin gözle bakılırken, Mehdi Bourabia ile de yeniden teklifte bulunacağı gelen bilgiler arasında yer aldı. Son 3 sezonda iskelet kadronun korunmasıyla kümede kalmayı başaran Kayserispor'da sezon sonu şu oyuncuların sözleşmeleri sona erecek: Joseph Attamah, Lionel Carole, Mehdi Bourabia, Miguel Cardoso, Abdulkadir Taştan Kartal Kayra Yılmaz, Stephane Bahoken ve Anthony Uzodimma. Toplamda 8 oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek, fakat bunun dışında mevcut oyuncu grubundan da bazı isimler ile de yolların ayrılması ihtimaller arasında yer alıyor.

Kayserispor'u bekleyen büyük tehlike!

Yeni sezonda da zorlu bir süreç Kayserispor'u bekliyor

Kayserispor'u bekleyen tehlike ise, transfer yasağının bulunması. geçmişten gelen 89 dosya Başkan Ali Çamlı tarafından temizlenirken, hala 7 Milyon Euro gibi büyük bir borç yükü Sarı-Kırmızılı kulübü bekliyor. Bu sezon iki kez transfer tahtası kapanan Kayserispor, 3 puan silme cezası da almıştı. Yeni sezonda transfer tahtasının açılamaması ve sözleşmesi bitecek oyuncularla anlaşılamama durumunda Sarı-Kırmızılı kulübü zorlu bir sezon bekliyor. Başkan Ali Çamlı'nın bu duruma karşı b planının olduğu kulislerde konuşuluyor.