Kayserispor'un yeni transferleri göz dolduruyor!

Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor, ara transfer tescil döneminde kadrosuna 3 yıldız futbolcu kattı. Kayserispor'un yeni transferleri göz dolduruyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde...

Kayserispor'un yeni transferleri göz dolduruyor!

Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor, ara transfer tescil döneminde kadrosuna 3 futbolcu kattı. Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ara transfer ve tescil döneminde 3 yabancı yıldız oyuncuyu kadrosuna kattı. Sarı kırmızılı kulüp, Otobak Shukurov, Duckens Nazon ve Mehdi Bourabia ile sözleşme imzaladı.

Kayserispor genç oyuncularından Ahmet Kağan Malatyalı’yı Yeni Mersin İdmanyurdu’na, Hayrullah Erkip ise Düzcespor’a kiralık olarak gönderdi. Öte yandan Kayserispor sezonu kapatan Anthony Uzodimma’nın sözleşmesini ise dondurdu.

Otobak Shukurov kimdir?

Son olarak Fatih Karagümrük takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Otabek Shukurov, 22 Haziran 1996 tarihinde dünyaya gelmiştir. 183 cm boyunda ve 76 kilo olan Otabek Shukurov, -- ayağını kullanmaktadır. İlk 11'de 22 maça çıkan Otabek Shukurov, 9 sarı kart ve 1 kırmızı kart görmüştür. Otabek Shukurov, bu sezon 1 asist ve 1 gol katkısı ile oynamaktadır.

Duckens Nazon Kimdir?

Son olarak PFC CSKA Sofia takımında Forvet mevkinde forma giyen Duckens Nazon, 07 Nisan 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. 181 cm boyunda ve 79 kilo olan Duckens Nazon, Sağ ayağını kullanmaktadır. İlk 11'de 0 maça çıkan Duckens Nazon, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Duckens Nazon, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.

Mehdi Bourabia Kimdir?

Son olarak Spezia Calcio takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Mehdi Bourabia, 07 Ağustos 1991 tarihinde dünyaya gelmiştir. 183 cm boyunda ve 73 kilo olan Mehdi Bourabia, Sağ ayağını kullanmaktadır. İlk 11'de 2 maça çıkan Mehdi Bourabia, 1 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Mehdi Bourabia, bu sezon 0 asist ve 1 gol katkısı ile oynamaktadır.