Mayıs karı Kayseriliyi yolda bıraktı!

Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır atasözü adeta rötar yaptı. Mayıs ayında Erciyes'e yağan yoğun kar Kayseriliyi yolda bıraktı. O anlar kameraya yansıdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Mayıs karı Kayseriliyi yolda bıraktı!

Kayseri haftayı gök gürültülü sağanak yağışlı hava ile kapattı. Erciyes Dağı'na yağan yoğun kar yağışı şehir merkezine de sağanak yağış olarak düştü. En son Meteoroloji Genel Müdürlüğü de Kayserililere zirai don uyarısı yaptı.

Erciyes eteklerinde yolculuk yapan bir vatandaş da yoğun kar yağışını nedeniyle yolun kapandığını söyleyerek o anları çekti. Yolun kapalı olması nedeniyle vatandaş da geri döndü.

Mayıs karı Kayseriliyi yolda bıraktı!

Dün geceden beri aralıklı şekilde Erciyes'e yağan kar hala devam ediyor. Meteorolojiden yapılan uyarıda, ''Yapılan son değerlendirmelere göre Kayseri genelinde 05-07.05.2024 (Pazar, Pazartesi ve Salı) tarihleri arasında hafif ve yer yer orta kuvvette zirai don beklenmektedir. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verildi.'' denildi.