Meteoroloji'den Kayseri Uyarısı!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayınladığı haftalık raporda Kayseri'yi sağanak yağışlara karşı uyardı. Bu hafta şemsiyenizi yanınızdan ayırmayın! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Meteoroloji'den Kayseri Uyarısı!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayınladığı haftalık raporda Kayseri’yi sağanak yağışlara karşı uyardı. 

Meteoroloji’den yapılan açıklama da; ‘Kentte 1 Mayıs (Çarşamba) günü beklenen yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, ani kuvvetli rüzgâr, yerel doğu yağışı, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir’ ifadelerinde bulundu. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların Pazar gününden itibaren mevsim normallerinin altına düşeceği öngörülüyor.

Haftalık Hava durumu;

01.05 Çarşamba; Parçalı, zaman zaman çok bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saati itibariyle yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığı en yüksek 24 derece olması bekleniyorken, en düşük 12 derece olması bekleniyor.

02.05 Perşembe; Çok bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı en yüksek 24 derece olması bekleniyorken, en düşük 11 derece olması bekleniyor.

03.05 Cuma; Parçalı ve zamanla çok bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığı en yüksek 22 derece olması bekleniyorken, en düşük 9 derece olması bekleniyor.

04.05 Cumartesi; Parçalı ve zamanla çok bulutlu bir havanın kente hakim olması bekleniyor. Öğle saatlerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığı en yüksek 24 derece olması bekleniyorken, en düşük 7 derece olması bekleniyor.

05.05 Pazar; Parçalı ve zamanla çok bulutlu bir havanın kente hakim olması bekleniyor. Öğle saatlerinden sona aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığı en yüksek 24 derece olması bekleniyorken, en düşük 6 derece olması bekleniyor.