Sendika başkanı yeni müdürü ziyaret etti

Kayseri'deki görevine Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile atanan yeni müdür, en çok Türk Tarım Orman Sen Kayseri Şube Başkanı Burak Işık'ı memnun etti. Göreve yeni başlayan müdürü ilk ziyaret edenler arasında olan Işık,'Kayserimizin tarım ve hayvancılıkta hak ettiği yere gelmesi için huzurlu iş ortamında, üretim ve iş odaklı yönetim anlayışı ile çalışacağını beyan etmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Sendika başkanı yeni müdürü ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Tarım Orman Sen Kayseri Şube Başkanı Burak Işık, Kayseri’de yeni Tarım ve Orman Müdürü olarak göreve başlayan Bülent Saklav'ı ziyaret etti.

Müdür değişikliğine en çok o sendika başkanı sevindi!

Aksaray İl Müdürü Bülent Saklav, Kayseri'ye Tarım ve Orman İl Müdürü olarak atanırken görevine başladı. Göreve geldiği ilk günden itibaren ziyaretlere başlayan ve misafirlerini kabul eden Saklav'ı açıklamalarıyla dikkat çeken bir isim ziyaret etti. 

Huzurlu iş ortamında, üretim ve iş odaklı yönetim anlayışı...

Müdür Saklav'a yaptığı ziyaretin akabinde paylaşım yapan Şahin şu ifadelerle duyduğu memnuniyeti dile getirdi: "Müdürümüzün huzurlu iş ortamında, üretim ve iş odaklı yönetim anlayışı ile çalışacağını beyan etmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir." 

Türk Tarım Orman Sen Kayseri Şube Başkanı Burak Işık daha huzurlu iş ortamının önemini vurgulayarak; "Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atanan Sayın Bülent Saklav Beyefendiye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Müdürümüzün; Ülkemizin Türk ve Türkiye yüzyılı hedefinde Kayseri'mizin tarım ve hayvancılıkta hak ettiği yere gelmesi için daha huzurlu iş ortamında, üretim ve iş odaklı yönetim anlayışı ile çalışacağını beyan etmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Müdürümüze Kayserimize hoş geldiniz der, çalışmalarında başarılar dileriz" ifadelerine yer verdi.

Müdür değişikliğine en çok o sendika başkanı sevindi!