SON DAKİKA! – Ünlü Şarkıcı Gözaltına Alındı

Elde edilen son dakika bilgilerine göre ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı. Bakın sebebi ne? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

SON DAKİKA! – Ünlü Şarkıcı Gözaltına Alındı

Öğrenilen son dakika bilgilerine göre ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı.

İstanbul narkotik polisi sabah saatlerinde uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç, Cihangir de bulunan evinden gözaltına alınarak Vatan Caddesi’nde bulunan Narkotik Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

SON DAKİKA! – Ünlü Şarkıcı Gözaltına Alındı

Yaptıkları danslar ve gösterilerle gündeme düşen Kalben bu sefer de uyuşturucudan gözaltına alınarak gündem oldu.  

Kalben Kimdir?

Kalben’in tam ismi Kalben Sağdıç olarak biliniyor. Fakat sahne ismi olarak sadece Kalben’i kullanan ünlü sanatçı 17 Ocak 1989 yılında İskenderun’da dünyaya gelmiş müzisyen ve söz yazarıdır. İlk olarak marka müdürlüğü, senaryo yazarlığı, editörlük, proje yöneticiliği, reklam yazarlığı ve çevirmenlik gibi mesleklerle uğraşmıştır. Evde çektiği konser videoları hayran kitlesi oluşturmuştur. Konserlerinde gençlerin etkisi altına alan konuşma dili dikkat çeken sanatçı, özel sektörde çalıştığının karşılığını alamadığından sürekli yakınıyordu. Konserdeki bazı dansları ve konuşmaları ile sık sık gündeme gelen ünlü sanatçı ‘Sadece’ ile çıkış yapmıştı.