Tolunay Kafkas'tan dikkat çeken Kayserispor açıklaması

Bu hafta sonu Kayserispor ile karşılaşacak olan Karagümrük FK'da teknik direktör Tolunay Kafkas, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kafkas, Burak Yılmaz hakkında neler söyledi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Tolunay Kafkas'tan dikkat çeken Kayserispor açıklaması

Karagümrük, geçtiğimiz hafta sonu Antalyaspor’u 4-1 mağlup ederek, kümede kalma yolunda büyük avantaj elde etti.

Karagümrük’te maç sonunda teknik direktör Tolunay Kafkas, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. ‘Her maçı kazanabilecek güçte takımız’ diyen Kafkas, bu hafta Kayseri’ye geliyor. Gelecek hafta deplasmanda karşılaşacakları Kayserispor ve ligin kalan bölümüyle ilgili konuşan Kafkas, ‘Kayserispor’da yıllarımız geçti, iyi bir takım. Çokta sevdiğimiz bir kardeşim var Burak Yılmaz, yeni hocalığa başladı. Bizim adımıza kolay bir deplasman değil. Gaziantep de kolay bir deplasman değil. İçerde Galatasaray ile, son hafta Samsunspor ile içerde oynayacağız. Ben 42 puanın kurtaracağına inanıyorum. Kayserispor gibi kazanmak istiyoruz. Bizim avantajımız son 4 haftaya girerken, bir yükselişimiz var. Hem sonuç hem de oyun olarak yükselişimiz var. Eğer bunu artıya çevirebilirsek, her maçı kazanabilecek güçteyiz. Çok kritik maçlar bunlar, 4’ünü de kaybedebilirsiniz. Onun için ligde 37, 38, 39 ve 40 puanı olan takımlar tehlikede’ ifadelerini kullandı.

2006-2007 futbol sezonunda ilk teknik direktörlük deneyimini Kayserispor'da yapan, Türkiye Kupası kazanan Tolunay Kafkas, 2015-20016 futbol sezonunda da Kayseri'de çalıştı.