Vali Çiçek'ten Kayserilileri rahatlatacak açıklama geldi

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 'Kültür yolu ve Soğanlı Vadisi, Hürmetçi Yılkı Atları Ulusal Fotoğrafçılar Maratonu Tanıtımı' basın toplantısına katıldı. Açıklamasında, vatandaşın rahatsız olduğu o konuya da değinen Vali Çiçek bakın ne dedi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde..

Vali Çiçek'ten Kayserilileri rahatlatacak açıklama geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ‘Kültür yolu ve Soğanlı Vadisi, Hürmetçi Yılkı Atları Ulusal Fotoğrafçılar Maratonu Tanıtımı’ basın toplantısına katıldı.

Vali Çiçek burada yaptığı açıklamada Kurban Bayramı’nda 122 dilenciye işlem yapıldığını belirterek, “Kayseri’de güven timleri ve uyuşturucu ile mücadele ekiplerimizle beraber büyük bir yol katetmiştik. Son zamanlarda dilencilerin şehirde arttığıyla ilgili serzeniş ile karşılaştığım oluyor. Bayramda 122 dilenciye işlem yaptığımızı ve bu konuda hiçbir şekilde taviz vermeyeceğimizi belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Kayseri Anadolu Haber olarak daha önce 'Kayseri'de dilenciler bıktırıyor! Bakın yeni talepleri neler?' başlıklı haberimizde vatandaşların dilencilere dair görüşlerini aldık. Dilencilerin neden olduğu korku ve huzursuzluk ortamını ele alarak; Kayserililerin, gerekli tedbirlerin alınmasını istediğini vurgulamıştık. Şehrin dört bir yanındaki kavşakları, cami önlerini ve otobüs duraklarını mesken tutan dilenciler için Kayseri güven timleri ile işlem yapıldığını bildiren Vali Çiçek'in yaptığı bu açıklama vatandaşı rahatlatacağa benziyor.