14-15 Mart'ta deprem olur mu?

Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen son günlerde halk arasında dolaşan '14-15 Mart tarihlerinde deprem olacak' söylentileriyle ilgili açıklamalarda bulunarak, 'Asparagas haber' dedi.

14-15 Mart'ta deprem olur mu?

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 14 Mart’ı 15 Mart'a bağlayan gece ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Deprem felaketi hakkında yaptığı açıklama gündeme oturmuştu. 

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen, “Kamuoyunda ve şehrimizde 14-15 Mart tarihlerinde deprem olacak diye sürekli asparagas haberler dolaşıyor. Bilim dünyası şu ana kadar depremin nerede, hangi büyüklükte ve saatini bilemiyor. Ama bilim dünyasının dışındaki falcılar, astrologlar ve diğerleri deprem olacak diye yalan haber yayıyorlar. Lütfen bilim camiasına kulak verin. Falcılara, astrologlara ve konunun uzmanı olmayanlara itibar etmeyelim. Evinde herhangi bir hasarı olmayanlar evlerine girebilirler. Hasarlı olanlar hasar kontrol sonucuna göre karar verebilirler. Biz bugün deprem olacağını bilmiyoruz. Yalancılara inanmayın.” ifadelerini  kullandı.

>>Selma Kan