15 Temmuz Kayseri hava nasıl olacak?

Kayseri'de bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü 15 Temmuz günlük tahmin açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

15 Temmuz Kayseri hava nasıl olacak?

Ülke genelinde kavurucu sıcaklar etkisini sürdürüyor. Bu kapsamda vatandaşlar işlerini sıcaklığın daha az olduğu zamanda işlerini ayarlamaya çalışıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15 Temmuz hava tahmin raporunu yayımladı. Rapora göre Türkiye'nin kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Samsun çevreleri ile Sinop'un doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bugün Kayserili vatandaşları 28 derecelik sıcaklık karşılarken öğle saatlerine doğru bu sıcaklığın artması bekleniyor. Rüzgarın ise Kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği ön görülüyor.

15 Temmuz Kayseri hava nasıl olacak?

KAYSERİ'NİN İLÇELERİNDE HAVA NASIL OLACAK ?

Kayseri'nin ilçelerini ise az bulutlu açık bir hava bekliyor. En yüksek sıcaklık 35 derece ile Yeşilhisar'da olurken, en düşük sıcaklık 28 dereceyle Pınarbaşı ve Sarız olacağı ön görülüyor. Erciyes Kayak Merkezi'nde ise hava sıcaklığının 21 derece olacağı tahmin ediliyor.

Diğer ilçelerde ise hava sıcaklığı şöyle15 Temmuz Kayseri hava nasıl olacak?15 Temmuz Kayseri hava nasıl olacak?15 Temmuz Kayseri hava nasıl olacak?