3 bin litreye yakın kaçak akaryakıt ele geçirildi!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan 1 haftalık çalışmalarda 3 bin litreye yakın kaçak akaryakıt ele geçirildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

3 bin litreye yakın kaçak akaryakıt ele geçirildi!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü 1 haftalık yaptığı çalışmalarda önemli bir başarı elde etti. Çalışmalar sonucunda 2738 litre kaçak akaryakıt ele geçirilirken 29 şahıs yakalandı.

Ekipler tarafından 28.07.2024 - 04.08.2024 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde, 2738 litre kaçak akaryakıt, 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Aranan şahıslar kapsamında ise 29 şahıs yakalandı. Ele geçirilen suç unsurları ve toplam 2 olay kapsamında 22 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılmış olup şahıslar adli makamlara sevk edildi. 

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam etmektedir’ ifadelerine yer verildi.