'4 Buçuk Dakika' ya Hazır mısınız?

Yazar David Bee'nin kaleme aldığı ve Melih Cevdet Avşaroğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği '4 Buçuk Dakika' adlı iki perdelik komedi oyunu yarın Kayseri'de sahne alacak.

'4 Buçuk Dakika' ya Hazır mısınız?

‘4 Buçuk Dakika’ adlı komedi oyunu 24 Ağustos Cumartesi günü (yarın) saat 20.00'de Erciyes Kültür Merkezi'nde izleyicilerle buluşacak. 

Tiyatro saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak

Erciyes Kültür Merkezi, 24 Ağustos Cumartesi akşamı, seyircilere kahkaha dolu anlar yaşatacak bir tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak. Yazar David Bee'nin eğlenceli kaleminden çıkan ve Melih Cevdet Avşaroğlu'nun başarılı yönetmenliğiyle sahneye taşınan ‘4 Buçuk Dakika’, saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak.

'4 Buçuk Dakika' ya Hazır mısınız?

İki perdelik komedi türündeki oyunda, izleyiciler 2 evlilik, 1 adam, 1 kaza, 1 çiftçi, 2 üst komşu, 2 dedektif ve elden ele dolaşan bir fincan kahve ile olayların hızla çözülüşüne ya da düğümlenmesine tanıklık edecek. Oyunun, bir gecede gelişen ve birbirine zincirleme bağlanan olayların mizahi yönüyle seyircileri hem güldüreceği hem de şaşırtacağı belirtiliyor.

İşte bilet fiyatları

Oyun için biletler Biletix üzerinden satışa sunulmuş durumda. Fiyatlar ise 1. Kategori 250 TL, 2. Kategori 210 TL, 3. Kategori 175 TL ve 4. Kategori 150 TL olarak belirlenmiş. Erciyes Kültür Merkezi'nde sahnelenecek olan bu komedi oyunu, izleyicilerine unutulmaz bir gece vaat ediyor.

Tiyatroseverler, bu keyifli oyunu kaçırmamak için biletlerini erkenden temin etmeyi unutmasın!