400 bin kişi geri döndü!

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat tutukluluk halinin başladığı günden tahliye olduğu güne kadar 700 bin takipçisini kaybetmişti. Serbest bırakılan Dilan Polat'ın 400 bin takipçisi geri döndü.

400 bin kişi geri döndü!

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve ailesi kara para aklama suçundan 11 aydır tutuklu olarak yargılanıyordu. Türkiye’nin neredeyse her gün gündeminde olan Polat davasında, geçtiğimiz günlerde Dilan Polat’ın serbest bırakıldı. Tutukluluk halinin devam ettiği sürece Dilan Polat toplam 700 bin takipçisini kaybederken, serbest bırakıldığı günden itibaren 400 bin kişiden geri takip aldı.

Sosyal medyaya doğum fotoğrafçılığı ile başlayan Dilan Polat, açtığı güzellik merkezi ile kariyer hayatına devam etti. Sosyal medyada sık sık paylaşım yapan Polat, kısa sürede güzellik merkezini büyüterek Türkiye’nin dört bir yanına ve Dünyaya açıldı. Maddi gücünün kuvvetlenmesini sosyal medya hesabına yansıtan Polat, birçok kişi tarafından hayranlıkla takip edilirken, birçok kullanıcı ise Polat’a karşı cephe aldı. Diğer güzellik merkezleri sahipleri ile sosyal medya üzerinden yaptığı tartışmalar da takipçi sayısını artırmasında etkili oldu.

400 bin kişi geri döndü!

Çıkardığı ‘Enerci’ şarkısıyla popülerliğini daha da artıran Polat, sosyal medya üzerinden paylaştığı abartılı tatilleri, alışverişleri, organizasyonlarıyla herkesin dikkatini çekerken, Maliye Bakanlığı’nın devreye girmesiyle kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından Dilan Polat dahil ailesinden 12 kişi çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

400 bin kişi geri döndü!

Tutukluluk süresi boyunca 700 bin takipçisini kaybeden Dilan Polat, serbest bırakıldığı günden itibaren 400 bin takipçisini geri kazandı. Tahliye haberinin duyulmasıyla birlikte Polat’ın takipçisi bin kişi artış göstermişti. Yaklaşık 4 günde 400 bin takipçisini geri kazanan Polat’tan beklenen paylaşım henüz gelmedi. İddialara göre ailesi Polat’ın paylaşım yapmasını istemiyor. Tutukluluğu devam eden eşi Engin Polat’ı ziyaret ettiğinde, Engin Polat’ın sosyal medyayı yasakladığı iddia ediliyor. Takipçileri Dilan Polat’ın görüntülerini merakla beklerken Polat’ın ne zaman paylaşım yapacağı merakla bekleniyor.