5 ilde TOKİ konut başvuruları başladı: Tam 1018 adet konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 5 ilde konut başvurularını başlattığını duyurdu. Peki TOKİ'ye nasıl başvurulur, şartlar neler? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

5 ilde TOKİ konut başvuruları başladı: Tam 1018 adet konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 5 ilde konut başvurularını başlattı. Açıklamada başvurulacak konutların 2+1 ve 3+1 model olduğu ifade edildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber’de…

Satışı yapılacak olan konutlar 2+1 modellerde 86 metrekare 3+1 modellerde ise 104 metrekare şeklinde inşa edilecek. Kurayla yapılacak olan konut satışlarında toplam sayı 1018 olarak açıklandı.

TOKİ başvuru şartları nelerdir?

Konut başvuru yapacakların üzerine evi olmaması gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, 18 yaşını geçmiş vatandaşlar, bu duyurulara başvuru yaparak taksitle konut alabilecek.
Orta gelir grubuna yönelik başlatılan TOKİ kampanyasında 2+1 ve 3+1 evler için 2 bin lira teminat yatırılması gerekecek. E Devlet kapısı üzerinden başvuru yapıp bu teminatı yatıranlar başvurusunu tamamlamış olacak.

Başvurular e-devlet internet sayfası üzerinden alınacak. Adaylar da e-Devlet kapısı üzerinden başvurularını tamamladıktan sonra teminatı yatırarak başvurularını tamamlayabilecek.

Proje başvurusu alacak iller şu şekilde,

5 ilde TOKİ konut başvuruları başladı: Tam 1018 adet konut!