700 bin kişiyi kaybetti!

Sosyal Medya fenomeni Dilan Polat tutukluluk halinin başladığı günden bu yana 700 bin kullanıcıyı kaybetti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

700 bin kişiyi kaybetti!

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve ailesi yaklaşık 11 aydır kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklu bulunuyordu. Polat ailesinin davası ülke gündemine otururken hayranlar da olayı yakın takiba almıştı. Polat'ın tutuklu bulunduğu süre boyunca instagram hesabından 700 bin kişiyi kaybettiği görüldü.

Doğum fotoğrafçılığıyla bilinen Dilan Polat ardından aldığı eğitimlerle güzellik merkezi açtı. Yoğun talep gören merkezi büyüten Polat ailesi 81 ile şubelik hakkı vererek Dilan Polat Güzellik Merkezlerini büyüttü. Son dönemde sosyal medya fenomenliği ile yükselişe geçen Polat'ın yüksek maliyet içeren paylaşımları milyonlarca etkileşim aldı. 

700 bin kişiyi kaybetti!

Instagram'da yaklaşık 6 milyon civarında takipçisi bulunan Polat, çıkardığı 'enerci' şarkısıyla 174 milyon görüntülenme aldı. Son olarak uçakta evlilik yıl dönümü kutlamaları, evlilik teklifi paylaşımları ile dikkat çeken Polat çifti kara para aklama, vergi kaçırma suçlarından göz altına altındı.

Dilan ve Engin Polat'ın da arasında olduğu 12 kişi çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefetten soruşturma başlatılmıştı.

Dilan Polat 700 bin kişi kaybetti!

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat instagram hesabında 6 milyon 700 bin kullanıcı bulunuyordu. Dava süresi boyunca yaklaşık 11 aydır tutuklu bulunan Dilan Polat bugün tahliye oldu. Polat'ın sosyal medya hesabı tahliye haberinden sonra bin kişi daha artarken artışın süreceği merakla bekleniyor.

700 bin kişiyi kaybetti!