Abudder Zorba vefat etti

Niğdespor eski başkanı Abudder Zorba vefat etti. Acı haberi Ankaragücü U19 antrenörü Alper Salgın verdi. Cenaze, 2 Temmuz 2024'te Niğde Fatih Sultan Mehmet Camii'nden kaldırılacak. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Abudder Zorba vefat etti

Futbol camiası acı bir kayıp yaşadı. Bir dönem Niğdespor'da başkanlık yapan Abudder Zorba vefat etti.

Acı haberi Ankaragücü U19 takımının antrenörü Alper Salgın duyurdu. Geçmişte Kayserispor altyapısında da görev yapan Salgın, "Futbola başladığım yıllarda Niğdespor Kulübü'nde başkanlık yapan değerli abim Abudder Zorba'nın vefatını üzüntüyle öğrendim. Başkanlık yaptığı dönemde bizlere sadece bir kulüp başkanı değil, zaman zaman bir baba, zaman zaman bir abi gibi yaklaştı. Geride bıraktığı güzel anılar her zaman bizimle olacak. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim." ifadelerini kullandı.

Abudder Zorba vefat etti

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi ise, "Uzun yıllar Niğde Temsilciliğimizde ve odamızda değerli katkıları bulunan Temsilcimiz Abudder Zorba'yı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Ailesine, sevenlerine ve meslektaşlarımıza baş sağlığı ve sabır dileriz." açıklamasını yaptı.

Zorba'nın cenazesi, 2 Temmuz 2024 Salı günü öğle namazına müteakip Niğde Fatih Sultan Mehmet Camii'nden kaldırılarak Niğde Hıdırlık Mezarlığı'na defnedilecektir.