Acı bilanço!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin beşinci gününde yaşanan trafik kazaları ve denetimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 24 saatte 696 trafik kazası meydana geldi, 10 kişi hayatını kaybetti, 1.205 kişi yaralandı. Ayrıntılar Kayseri Haber'inde…

Acı bilanço!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin beşinci gününde yaşanan trafik kazaları ve denetimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya'nın verdiği bilgilere göre, son 24 saat içinde ülke genelinde toplam 696 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 10 kişi hayatını kaybederken, 1.205 kişi yaralandı.

Acı bilanço!

Denetimler Sürüyor

Bayram tatilinin beşinci gününde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, 425.063 araç kontrol edildi. Bu denetimler sonucunda, 23.219 araca hız ve radar işlemi uygulanırken, 35.990 araca ise diğer trafik kurallarını ihlal ettikleri için cezai işlem yapıldı.

Acı bilanço!

Toplam 36 Kişi Hayatını Kaybetti 

Bayram tatilinin ilk beş günü olan Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günlerinde toplam 36 kişi hayatını kaybetti, 6.550 kişi ise yaralandı. Bakan Yerlikaya, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Bakan Yerlikaya, bayram tatilinde trafik kazalarının önlenmesi için vatandaşlara önemli uyarılarda bulunarak, ‘Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda ve otobüslerde emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. ‘Yolun Sonu Bayram Olsun’ diyerek vatandaşlara sağduyulu ve dikkatli olmaları çağrısında bulundu.