Adanalılar gözünü Kayseri'ye dikti!

Kapuzbaşı Takım Şelaleleri'nde vatandaşın yüzü güldü. Yapılan çevre düzenleme ve yol çalışmaları tamamlandı. Modern ve konforlu yola kavuşan şelaleler, ziyaretçilerden büyük beğeni topladı. Sıcak havadan bunalan vatandaşlar bu bölgeye akın ederken, özellikle Adanalılar, Yahyalı'nın yolunu tuttu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Adanalılar gözünü Kayseri'ye dikti!

Kapuzbaşı Takım Şelaleleri'nde beklenen müjde geçtiğimiz hafta gelmişti. Düzenlemeler tamamlandı, ziyaretçiler gelmeye başladı.

Çevre düzenleme ve yol çalışmaları sona erdi

Kayseri'nin göz bebeği turistik mekanlarından biri olan Yahyalı'da Kapuzbaşı Takım Şelaleleri, yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor. Daha modern, daha konforlu bir ziyaret için ince elendi, sık dokundu. Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya, bu bölgeyle yakından ilgilendi. Yapılan çevre düzenleme ve yol yapım çalışmaları Yahyalı Şelalelerine ayrı bir renk kattı. Kurban Bayramı öncesinde başlatılan çalışmaların bitmesiyle birlikte bölge araç trafiğine açıldı.

Adanalılar gözünü Kayseri'ye dikti!

Kapuzbaşı Şelaleleri, ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı

Kaymakam Mehmet Kaya, Develi Cumhuriyet Başsavcısı İlteriş Altıntaş, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve Milli Parklar Kayseri Şube Müdürü Mehmet Özer, birkaç gün önce yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan düzenlemeler sonucunda modern ve konforlu bir yola kavuşan Kapuzbaşı Şelaleleri, ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı.

Adanalılar gözünü Kayseri'ye dikti!

Başkan Öztürk: Emeği geçenlere teşekkür ederim

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, şelalenin hak ettiği değeri bulduğunu belirterek, "Öncelikle Sayın Valimiz Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç, Kaymakamımız Sayın Mehmet Kaya ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Kayseri’nin göz bebeği olan şelalemiz adeta doğal bir klima. Gerçekten insan buraya gelerek şehir hayatının stresinden arınıyor." ifadelerini kullandı.

Adanalılar gözünü Kayseri'ye dikti!