Adnan Oktar'dan açıklama – 'Türkiye'yi bayram havasına sokabilirim!'

Adnan Oktar davasına bugün tanıkların beyanlarıyla birlikte devam edildi. Savcılığın tutukluluğun devamı talebinde bulunmasının ardından Oktar savunmasını yaptı. Açıklamalarda da bulunan Oktar, 'Türkiye'yi bayram havasına sokabilirim' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Adnan Oktar'dan açıklama – 'Türkiye'yi bayram havasına sokabilirim!'

Silahlı suç örgütünün üyeleri diri tutmak ve deşifre olan örgüt üyelerinin yerine yenilerini kazandırmak adına oluşturulan ‘güncel yapılanmaya’ yönelik soruşturma kapsamında açılan davada bugün Adnan Oktar ve tanıklar katılım sağladı. Savunmasını yapan Oktar’ın ‘Türkiye’ye bayram havası yaşatabilirim’ sözleri dikkat çekti.

DUVAR'ın haberine göre, savcının tutukluluğunun devam etmesi talebinde bulunmasına karşı Adnan Oktar hukuk sistemini eleştirdi. Hakkında 8-9 yaşındaki çocukların örgüt tarafından istismar edildiği iddialarına Oktar, ‘Ben vatanını milletini seven Türk milliyetçisi bir insanım. Yaptıklarımda bir anormallik olsaydı en ufak şeylerde bile yeri göğü inleten Cumhurbaşkanı benim aleyhimde bir şey söylerdi. Ama hakkımda tek kelime konuşmadı’ dedi.

‘Türkiye huzursuz, herkes mutsuz!’

Savunmasına devam eden Oktar dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin huzursuz ve mutsuz olduğunu söyleyen Oktar, ‘Devlet bana görev verirse şu anda süren savaşları durdurabilirim. İsrail’deki dindar Musevileri ve Filistin’deki Müslümanları tanıyorum. 15 gün içinde savaş biter. Ayrıca bunun için cezaevinden çıkmama da gerek yok. Bana bir oda ayarlasınlar bunu rahatça yapabilirim. Ayrıca gençlerin mutlu olmasını da sağlarım. Kadına karşı olan nefreti yok ederim. Türkiye’yi bayram havasına sokabilirim’ ifadelerinde bulundu.