Ağıralioğlu tüm detaylar için yarını işaret etti!

İYİ Parti eski milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni bir siyasi parti kurmak için hazırlıklarını tamamladığını duyurdu. Partinin ismi ve logosu yarın açıklanacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Ağıralioğlu tüm detaylar için yarını işaret etti!

İYİ Parti eski milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni bir siyasi parti kurduğunu duyurdu. Partinin ismi ve logosu yarın saat 09.00'da İçişleri Bakanlığı'na teslim edilecek. Ağıralioğlu, ATO Congresium'da düzenleyeceği tanıtım toplantısında partinin vizyonunu ve hedeflerini açıklayacak.

İYİ Parti eski milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni bir siyasi parti kurma hazırlıklarını tamamladığını bildirdi. Kuruluş dilekçesinin yarın saat 09.00'da İçişleri Bakanlığı'na teslim edileceğini duyuran Ağıralioğlu, ATO Congresium'da yapacağı tanıtım toplantısında partinin ismini ve logosunu ilk kez açıklayacak.

Ağıralioğlu, yeni partinin 85 milyonu kucaklayıcı bir misyon üstleneceğini belirterek, ‘Hür bir iradeyle, arkadaşlarımızla birlikte yeni bir sayfa açıyoruz. Sizleri bu önemli adımın bir parçası olmaya davet ediyoruz,’ dedi. Pazartesi günü saat 13.00'deki lansmanda, yeni bir geleceği birlikte inşa etme hedeflerini paylaşacak.