Ağrılılar dernek binası açıldı

Uzun yıllardır Kayseri'de hizmet veren Ağrılılar Derneği'nin yeni hizmet binası açıldı.

Ağrılılar dernek binası açıldı

Gülük Mahallesi üzerinde bulunan iki katlı Ağrılılar Derneği'nin yeni hizmet binasının açılışına Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Ağrılılar Derneği Başkanı Bekir Barbaros, önceki Talas Esnaf Odası Başkanı Nevzat Barbaros ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Açılış nedeniyle bir konuşma yapan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Ağrılı dostlarımıza tesisin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ay yıldızlı Türk Bayrağı’nın altında cennet vatanımızın doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her şehirden kardeşimle Kayseri'de huzur içerisinde yaşıyoruz. Allah dostluğumuzu, kardeşliğimizi daim kılsın" dedi.
 
Ağrılılar Derneği Başkanı Bekir Barbaros ise Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a verdiği büyük katkılardan dolayı teşekkür ederek, "Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Açılışımıza katılan İl Başkanımız, ilçe Başkanımız, müdürlerimiz ve partililerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.
 
Önceki Talas Esnaf Odası Başkanı Nevzat Barbaros ise Kayseri'de huzur içinde yaşadıklarını, kendilerinin de bu noktada devamlı olarak gayret gösterdiklerini ifade etti. "Kayserimize ve ülkemize hizmet etmek, karınca kararınca çalışmak için varız" diyen Nevzat Barbaros, "Bu güzel birlikteliği her zaman sürdüreceğiz inşallah" diye konuştu.
 
Dernek binasının açılışından sonra katılımcılar toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. HABER MERKEZİ