Ahmet Dirgenali müjdeyi verdi!

Kayserispor taraftarlarının hayali gerçek oluyor. Kapalı Kale Taraftarı Derneği, hatıra ormanı ve piknik alanı oluşturmak için Orman Bölge Müdürlüğü'nden destek aldı. Ahmet Dirgenali, müjdeyi verdi. Fidan dikimi ne zaman başlıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Ahmet Dirgenali müjdeyi verdi!

Kayserispor taraftarlarının uzun süredir hayalini kurduğu proje nihayet hayata geçiyor.

Sarı-Kırmızılı kulübün artık bir hatıra ormanı ve piknik alanı olacak. Bu projeyi gerçekleştirmek için önemli adımlar atan Kapalı Kale Taraftarı Derneği Başkanı Ahmet Dirgenali, konu ile ilgili çalışmaları titizlikle yürütüyor.

Ahmet Dirgenali müjdeyi verdi!

Ahmet Dirgenali destek sözü valdı

Kapalı Kale Taraftarı Derneği Başkanı Ahmet Dirgenali, projeyi hayata geçirmek için Orman Bölge Müdürü İsa Çapkın, Orman İşletme Müdürü Yasin Biberci ve Milli Parklar Şube Müdürü Mehmet Özer'i ziyaret etti. Bu ziyaretlerde, hatıra ormanı ve piknik alanının planlanması ve uygulanması konularında destek sözü aldı.

Fidan dimiki Ekim ayında yapılacak

Kapalı Kale'den yapılan açıklamada, "Orman Bölge Müdürümüz İsa Çapkın, Orman İşletme Müdürümüz Yasin Biberci ve Milli Parklar Şube Müdürü Mehmet Özer'i ziyaret ettik. Ekim ayında fidan dikme işlemlerimizin başlayacağı hatıra ormanı ve piknik alanımız için destek sözü aldık. Kendilerine desteklerinden ötürü ayrı ayrı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı. Hatıra Ormanı ve Piknik Alanı: Kayserispor taraftarları için oluşturulacak olan bu alan için fidan dikiminin Ekim ayında başlayacağı belirtildi. Dirgenali’nin liderliğinde yürütülen bu çalışma, Kayserispor camiası için büyük bir şans olarak dikkat çekti.

Ziyarette hatıra fotoğrafı çekilirken, Ahmet Dirgenali, Orman Bölge Müdürü İsa Çapkın'a üzerinde ismi yazılı Kayserispor forması hediye etti.