Aileler şikayetçi - Çocuklarımız tehlikede!

Kayseri'de birçok aile açık havada vakit geçirmek ve çocuklarını eğlendirmek adına kentte bulunan parklara akın ediyor. Gülük mahallesinde bulunan bir parkın kirliliği şikayetlere konu olurken, ayrıca kent genelinde parkların kirli olduğu da ifade ediyor. Aileler oluşan bu kirlilikten dolayı çocuklarının tehlikede olduğunu söylüyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Aileler şikayetçi - Çocuklarımız tehlikede!

Kayseri’de çocuklu ailelerin en çok tercih ettiği yerlerden biri çocuk parkları oluyor. Kentin genelinde neredeyse her mahallede bulunan parklardan memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, parkların temizlenmemesinden dolayı şikayette bulunuyor. Parkların çocuklar için tehlikeli derecede kirli olduğunu ifade ediyorlar.

İhbar hattımıza gelen şikayet ise Melikgazi İlçesine bağlı Gülük mahallesinde bulunan bir parkta yaşanan kirlilik oldu. Konu ile ilgili şikayetlerini dile getiren bir baba, ‘Bizim evimize en yakın park burası. Oğlumla sürekli geliyoruz. Ben konu ile ilgili şikayetlerimi de bildirdim. Fakat henüz bir dönüş olmadı’ ifadelerinde bulundu.

‘Salıncak direkleri sağlam değil!’

Şikayetlere devam eden baba, ‘Salıncakların demirleri gevşek duruyor. Çocukların düşme ihtimali var. Bununla ilgilide ayrıca Belediyeye başvurdum fakat bir dönüş olmadı’ dedi.

Aileler şikayetçi - Çocuklarımız tehlikede!

Salıncakların kirliliğini fotoğraflarla gözler önüne seren baba, ‘En sonunda Cem Özkök’e yazacağım. Salıncaklar neredeyse simsiyah olmuş. Bildirmemize rağmen hala temizlik yapılmadı. Çocuklarımız buraya elliyor, sonra da bilinçsizce ellerini ağzına götürüyorlar. Bu durum artık tehlikeli boyuta geldi. Fakat hala temizlik yapılmadı. Kent geneline baktığımda da aynı kirliliğin olduğunu görüyorum. Çocuklarımız tehlikede. Lütfen buna bir çare bulunsun’ ifadelerinde bulundu.

Aileler şikayetçi - Çocuklarımız tehlikede!